Колку чини ноќ во хотелот во Дубаи каде престојува семејството на Карлеуша?!

Додека пејачката Јелена Карлеуша остана во Србија поради деловни обврски, нејзиниот сопруг Душко Тошиќ замина на одмор со своите наследнички Атина и Ника.

Успешниот фудбалер ги однесе децата во Дубаи, каде што престојуваа и пред неколку месеци, додека пак пред две години таму беа во полн состав.

И тогаш тие престојуваа во луксузен хотел каде што и овој пат престојува Душко со своите ќерки.

Станува збор за „Jumeirah Beach Hotel“, каде што една ноќ, според досегашните информации на страницата, чини 1.089 долари, или 890 евра, за возрасен и за две деца.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*