(ВИДЕО) Погледнете го спотот на Горан Божинов за “Печалбарска судбина”

Дали го погледнавте и дали ви се допадна спотот на Горан Божинов за неговото првенче кое што е насловено “Печалбарска судбина” ?!

Горан Божинов го промовираше неговиот спот за првата песна која носи наслов “Печалбарска судбина”. Песната е комплетно дело на Ѓеорги Арсов од Модерато бенд, кој се потпишува зад музиката, текстот и аранжманот.

Видеото се снимаше на повеќе локации во Истибања, Оризари и Кочани, односно во родниот крај на Божинов.

Спотот го изработи ИН Продукција, а може да го погледнете во продолжение !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*