Извршители во домот на Аца Лукас

November 6, 2020 Jasna Stojanoska 0

Поради наводниот долг што го има кон контроверзниот бизнисмен Дејан Петровиќ Тигар, на вратата на Аца Лукас тропнаа извршители, пренесуваат српските медиуми.  Популарниот фолк-пејач се огласи во медиумите по […]

Сашо Костовски-Премиум бенд : Со проектот сакаме да покажеме како ја свириме Македонската песна

November 5, 2020 Jasna Stojanoska 0

Одличен музички проект промовираа Премиум бенд пред само краток период. Тие велат дека со овој проект сакаат да покажат како умеат да ја свират македонската […]

Голема загуба од корона кризата претрпеа Милован Секулоски и Позитив бенд

November 5, 2020 Jasna Stojanoska 0

Поради пандемијата од коронавирусот која сеуште владее низ светот, Македонските музичари претрпеа голема загуба. Нивните ангажмани се откажани бидејќи така налага законот со кој се […]