БОБА ЖИВОЈИНОВИЌ ОДИ НА ОПЕРАЦИЈА ПОРАДИ ЛЕПА БРЕНА?!

Откако ги виде резултатите што Дарко Лазиќ ги постигна кога го намали желудникот, Лепа Брена посака да го примени истиот метод на слабеење и за нејзиниот сопруг Боба Живојиновиќ.

Додека се шепоти, тој е во голема дилема, иако Брена веројатно би закажала хируршка постапка што е можно побрзо. Имено, наводно не ѝ пречи дебелината на Боба толку естетски, но како што минуваат годините, таа се плаши за неговото здравје.

На Брени ѝ е јасно дека нејзиниот сакан нема карактер да ја промени исхраната.

– Не го тера повеќе да држи диета, но повторно се грижи. Дебелината во никој случај не е добра за срцето и генерално е лоша за здравјето, па Брена верува дека оваа популарна операција на желудникот е вистинското решение за нејзиниот сопруг. Боба сè уште се двоуми, тој сака да јаде калорична и масна храна и ужива во готвењето, тој е хедонист, па рече дека може да закаже операција, но само по новогодишните празници – заклучува добро информиран извор.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*