Снашката на Индира Радиќ е „нејзина копија“

Популарна српска фолк пејачка, Индира Радиќ, ретко зборува за нејзиниот приватен живот. Во една прилика таа се пофали на Инстаграм како изгледа нејзината снаа.


Елина Радиќ, снаата на фолкерката го освои срцето на нејзиниот син и им го донесе на свет наследникот Михаел. Елина е омажена за синот на Индира кој се вика Северин, а пејачката има феноменални релации и односи со снашката.

Така, фолкерката еднаш изјави дека таа и е како ќерка што никогаш ја немала, а и тоа дека имаат сличен, ако не и ист вкус за облекување, па дури дека и физички многу потсетува на неа.
Погледнете ја фотографијата и уверете се дали баш изгледаат исто, односно дали снаата ја имитира свекрвата?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*