Нема да верувате: Ова е најслушаната песна во самоизолација, додека светот беше под клуч годинава

October 22, 2020 Jasna Stojanoska 0

Плејлистите во светот покажале дека не сме изгубиле хумор во изолација. Последните неколку месеци светот е заклучен во домовите, каде што ја следи ситуацијата со […]