Анастасија Ражнатовиќ проговори за депресијата: „Толку многу се здебелив што мајка ми едвај ме препозна“

October 19, 2020 Jasna Stojanoska 0

Анастасија Ражнатовиќ во емисијата „Сценарио“ на курир.рс проговори за детали од приватниот живот кои не се толку познати на јавноста. „Имав доста следбеници и пред […]