„Ти си ангел на добрината“: Тони Цетински со емотивна порака за Тоше Проески 13 години по неговата смрт

Ден пред годишнината од смртта на Тоше Проески, неговиот пријател и колега кој никогаш не го преболи, Тони Цетински одлучи да се огласи.

Двајцата дури имаа и заедничка соработка, а сега Тони напиша порака која ги расплака сите.

„13 долги години. Некаде утре во ова време не напушти физички, но само физички, брат ми. Не можам да верувам колку многу ни недостасуваш денес и колку е тешко за нас што заминавте прерано. Животот навистина не е фер. Сигурно ме прашуваш како сум и што правам? Плачам, плачам … На пат сум, секако, има одвратен дожд, но твојата насмевка е надеж. Ти си ангел на добрината. Знам дека нè чуваш, исто како што знаеш дека секогаш си во нашите молитви. Те сака твојот брат”, напишал Тони.

View this post on Instagram

“13 dugih godina “ Sutra negdje u ovo doba napustio si nas fizički ali samo fizički brate moj. Ne mogu vjerovati koliko i dan danas nedostaješ i koliko nam je još uvijek teško što si prerano otišao. Život stvarno nije fer ….😢 Pitaš me gdje sam i što radim? Plačem, da plačem…. Na cesti sam naravno i odvratna je kiša ali tvoj osmjeh je nada koja je svima u današnje čudno i zlo doba toliko potrebna. Biti će sve u redu dok imamo tebe koji nas čuva svojom prisutnošću, pjesmama i svemu dobrim i plemenitim što si ostavio na ovoj planeti. TI SI ANĐEO DOBROTE. Znam da nas čuvaš kao što i ti moraš znati da si uvijek u našim molitvama. Voli te brat ❤️🙏🏻🇲🇰

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski) on

Тоше Проески загина во сообраќајна несреќа во Хрватска кај Нова Градишка на автопатот Загреб – Липовац, додека имаше само 26 години.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*