Слоба Радановиќ призна: „И јас бев уапсен поради наркотици“

Пејачот Слоба Радановиќ настапуваше во еден познат бар, а истакна дека на публиката не и сметало тоа што настапот траел до 23часот.

„Луѓето сакаат да дојдат на мој настап, но се поремети тоа што работното време е до 23часот, ќе биде фина забава, би сакал да биде до 1 часот по полноќ, не мора до доцна. Не се плашам повеќе, не можеме да се бориме против нешто што не можеме да се избориме сами, важно е да се придржуваме на мерките“, вели пејачот.

Радановиќ го прокоментира и скандалот со Стефан Ѓуришиќ Раста кој неодамна беше уапсен поради наркотици.

„Видов, но не сум упатен во таа приказна. Секој треба да одговара за своите постапки. И јас еднаш бев уапсен поради наркотици, а немав никаква врска со тоа. Бев во погрешно време на погрешно место. Тој истакна дека се за негова употреба, но не смеам да се мешам, тоа е работа на правосудството“ заклучи Слоба.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*