Спасен Силјаноски : Ако продолжи корона кризата, музиката ќе мора да ја ставиме на пауза !

October 13, 2020 Martin Petrevski 0

Откако ја промовираше неговата најнова песна “Ах да се врати времето”, заедно со спот, Спасен Силјаноски проговори и за моменталната состојба со коронакризата. Тој вели […]