Направија вистински БУМ на Тумба Фест-Влатко проговори за соработката со Скопски Боеми

October 9, 2020 Martin Petrevski 0

“Литро вино, литро вода” е песната со која што Влатко Алексовски и Скопски Боеми настапија на годинешното издание на фестивалот на шегобијна песна “Тумба Фест” […]

Креатор стои зад расправијата на Александра Пријовиќ и Анастасија Ражнатовиќ

October 9, 2020 Martin Petrevski 0

Александра Пријовиќ и Анастасија Ражнатовиќ  не разговaрaa неколку месеци,  a сега се смирија. Иако скоро ништо не беше познато за проблемот помеѓу нив, популарната Александра  […]