Сара Јо е вредна девојка – Еве како заработувала на 19 години…

Популарната пејачка Сара Јовановиќ или попозната како Сара Јо, денес заработува од музика како и од социјалните мрежи, но се впушти и во водителските води.

Сепак, првите пари што ги заработила во животот немаат никаква врска со ништо од споменатите работи.

„На прва година на факултет, започнав да преведувам текстови и разни документи од италијански на српски јазик“, откри Сара, која совршено го совлада овој јазик за време на нејзиниот долг живот во Рим.

“Имав 19 години, а потоа го заработив мојот прв хонорар во животот. Искрено, не се сеќавам точно за колкава сума или за што ја потрошив. Работата, како и секоја друга, покрај убавите работи, носи со себе одредени недостатоци. „Што се однесува до мене, јас сум фокусирана само на позитивното, па затоа не е многу тешко да бидам под центарот на вниманието“, рече пејачката.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*