Успешен протест на музичарите : Во петок ќе се чека “ДА” за свадбите !

October 8, 2020 Martin Petrevski 0

Македонските музичари, естрадните уметници, ДЈ-ите, ивент индустријата и угостителите го одржаа најавениот протест пред владата на Република Македонија. На протестот беа присутни над 1000 нивни […]