Српските новинари распалија по Тања Савиќ: „Молеше за помош, а сега не сака да даде ни изјава“

October 6, 2020 Martin Petrevski 0

Српската пејачка Тања Савиќ поминува низ тежок период бидејќи неколку месеци ги нема видено децата затоа што нејзиниот сопруг Душан ги однесе во Австралија. Таа […]

Саша Ковачевиќ завршил во болница – По операцијата цел е со отоци на лицето

October 6, 2020 Martin Petrevski 0

Последните денови се „крена прашина“ на социјалните мрежи по појавувањето на пејачот Саша Ковачевиќ во емисијата „Балканска Улица“. Пејачот имал отечено лице, особено околу очите […]