Згодната Јелена никаде не се појавува без овој детаљ

Без разлика дали носи фустан или шорцеви, Јелена никогаш нема да се појави на сцената без ова парче на неа.

Ја следиме Јелена Розга со години и во живо и на социјалните мрежи, а она што паѓа во очи е деталот без кој пејачката никогаш не излегува на сцена.

Познато е дека секоја јавна личност има барем некој трик што го користи за покривање на несовршености или во случајот на Јелена, за да изгледа подобро отколку што е.

Детаљ без кој никогаш нема да ја видите Розга – без разлика дали е лето или зима, се мрежести чорапи.

Без разлика дали носи фустан или шорцеви, Јелена никогаш нема да се појави на сцената без ова парче. Секако, исклучок се случаите кога таа носи долги фустани, комбинезони и слично.

Иако има совршена линија, Јелена смета дека нејзините нозе изгледаат подобро вака и дека се прават подобри слики.

Од фотографиите може да се уверете дека Јелена никогаш не излегува во јавноста без овој детаљ, што, сигурни сме дека за повеќето беше невидливо.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*