Ана Николиќ сакала да се занимава со друга професија, но родителите и рекле „не“

Ана Николиќ со години е една од најпопуларните српски пејачки. Сепак, како што вели таа требало да се занимава со друга професија, но нејзините родители, не го дозволиле тоа!

„Се обидов да ги натерам моите родители да полагам глума порано, во трета година средно, тие не рекоа не, но доволно беше татко ми да ме погледне, тој не мораше ништо да ми каже, неговиот поглед зборуваше повеќе од зборови“, изјави Ана Николиќ во српска емисија.

Ана сакала да живее во Грција, но се откажала од таа идеја. Пејачката објасни и зошто.

„Сакав да работам во Грција, но сепак, останав овде од љубов, но тоа не ме спречи, ако не е на грчки, ќе работиме на српски јазик. Потоа излезе албумот „Деценија“ од Цеца и ми се допадна песната „Забрањени град“, ја купив касетата и гледам Мили, морав веднаш да го пронајдам“, изјави таа.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*