Спектакуларно 8-мо издание на фестивалот на шегобијна песна “Тумба Фест”

September 24, 2020 Martin Petrevski 0

На платото пред Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово, по осми пат се одржа Меѓународниот фестивал на новосоздадена народна шегобијна песна „Тумба фест“. За оние […]