Српскиот хит “Жена од султана” е копија од бугарската песна

Малкумина знаат дека еден од најголемите хитови во овие моменти во регионот е копија од бугарска песна.

Имено оргиналната песна ја изведува бугарската пејачка Галена, додека две години подоцна настанал истиот хит препеан од српската пејачка Тијана Милентијевиќ.

Српската верзија на песната е насловена „Жена од султана“ додека бугарската е „Феноменален“.

Сепак, српската пејачка и нејзиниот видео спот имаат многу повеќе прегледи од бугарската верзија која очигледно не поминала толку многу добро колку што овој хит во овие моменти е највртен во регионот, слушнете.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*