СОПРУГАТА НА ВЛАДО ГЕОРГИЕВ Е ВИСТИНСКА УБАВИЦА

Владо Георгиев и неговата поубава половина Милица Самарџија се запознаа на снимањето на песната „Искрено“.

Нивната љубовна приказна започнала пред шест години, а пејачот на сите начини се обидуваше да ја сокрие романсата. Тие прв пат беа фатени на дело од папараците во 2014 година кои ги забележаа заедно во Црна Гора, во неговиот роден Херцег Нови.

Потоа набргу Владо и Милица се разделуваат, но по неколку месеци, откако тој ќе се врати во Белград, решаваат на љубовта да и дадат уште една шанса.

Тоа воедно ќе биде и причина вечниот ерген кој со години бегаше и од брачните обврски и од тоа да создаде свое семејство, на крајот сосем случајно успеа да ги пронајде своето љубовно гнездо и својата животна партнерка.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*