Емина Јаховиќ на „семеен гурбет“ во Истанбул

Емина Јаховиќ ја пресели мајка си некое време од Нови Пазар во Истанбул,  за да има повеќе време да му посвети на своето ново момче, но и на работата!

Очигледно пејачката ужива во присуството на мајка си која многу и помага, па затоа секој момент го користи да го помине со неа!

„Двете сега го надополнуваат времето што го пропуштија во изминатите години.Разговараат, бабата си игра со внуците Јавуз и Јаман, уживаат сите четворица“- вели изворот близок до семејството и додава:

„Нејзината мајка не се меша во нејзиниот љубовен живот, единствено што и е важно е дека Емина е среќна и сакана во таа врска, иако остана во одлични релации и со Мустафа, кого многу го почитува и цени“ – заклучил добро информиран извор за српски Свет.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*