Аца Лукас открива колку заработува годишно, но и колку ги фрлил на коцка

Српскиот пејач Аца Лукас никогаш не ги криел деталите од неговиот приватен живот.

Тој јавно зборуваше за проблемите со наркотици, коцкање, откри зошто му се раскинал бракот со Соња Вуксановиќ, остро возвраќа на секој што ќе го прозва, а сега отиде чекор подалеку и рече:

„Прокоцкав 70 милиони евра!

Иако се чини неверојатно, Лукас открива дека е можно, затоа што секоја година заработува неверојатна сума пари!

“Заработувам меѓу еден и пол и два милиони евра годишно. Изгубив околу 70 милиони евра во игра, но заработив повеќе од 100 милиони во мојот живот. Јас сум всушност сериозен милионер. Не жалам за ништо во мојот живот, па дури ни за парите што изгубив. Мое е, ќе направам повторно! “

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*