МИЛИЦА ПАВЛОВИЌ СНИМА СЕРИЈА ИНСПИРИРАНА ОД УБИСТВОТО НА ЈЕЛЕНА КРСМАНОВИЌ

September 7, 2020 Martin Petrevski 0

Српската пејачка Милица Павловиќ периодов е на снимање на новата српска серија “Певачица”. Се работи за криминалистичка телевизиска серија инспирирана од животот на српската пејачка Јелена Крсмановиќ […]