Голем музички проект најавува Стојне Николова

September 3, 2020 Martin Petrevski 0

Голем музички проект заедно со врвни музичари најави познатата пејачка Стојне Николова во неодамнешното интервју за Сателитската ИН Телевизија. Атрактивната македонска пејачка Стојне Николова повторно […]

(ВИДЕО) Дани Тик Так ја отпеа “Грешна љубов” од Елена Јовческа и упати апел до нејзините колеги

September 3, 2020 Martin Petrevski 0

Следејќи го примерот на нејзините колеги кои во текот на изминатите неколку месеци објавуваа карантински видеа пеејќи песни од македонски пејачи, сега тоа го направи […]