Како изгледала Сенидах пред естетските корекции на лицето?!

Веќе сме навикнати на тоа дека сите јавни личности имаат направено корекции во својот физички изглед, но тоа не го намалува изненадувањето кое го предизвикуваат овие неверојатни трансформации.

Дефинитивно важи правилото дека парите можат да направат чудесни работи од нашиот изглед.

Познатата пејачка Сенидах не е имуна на тоа, пред сите интервенции што ги направи пејачката, таа изгледаше сосема поинаку.

Една од најпопуларните пејачки во регионот, денес привлекува внимание каде и да се појави, не само со своите модни погодоци туку и со феноменалната фигура на телото.

Многумина го фалат нејзиниот физички изглед, но таа порано изгледаше сосема поинаку.

Пред сите интервенции што ги направи, таа изгледаше непрепознатливо од она што е денес, а сега се појави фотографија што го докажува тоа, а е од пред 10 години.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*