Ќерката на Жељко Самарџиќ има свој албум, но и специфичен изглед

Пејачот Жељко Самарџиќ е горд на своите деца кои ги има со сопругата Маја. Имено, Сања и Даниела не сакаат да се експонираат јавно, а Миња пред неколку години беше дел од јавниот свет.

Миња Самарџиќ талентот за пеење го наследи од својот татко, а во 2010 година ја сними и својата прва песна. Потоа, продолжи со снимање на песни, во 2015 година го издаде својот албум. Меѓутоа, набрзо се повлече од медиумите, но не се откажа од пеењето. Таа и понатаму се занимава со пеење, настапува по клубовите и по разни манифестации, но не се појавува во медиумите.

Миња се издвојува и по својот специфичен изглед. Имено, таа често сака да експериментира со својата коса.

Еве како денес изгледа ќерката на Жељко Самарџиќ.

View this post on Instagram

💇‍♀️

A post shared by Minja Samardzic (@minjamcfly) on

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*