Одлични коментари за преработката “Послушајте Патриоти” на Давид Миладинов

August 19, 2020 Jasna Stojanoska 0

Познатата Македонска песна “Послушајте Патриоти” во изминатиот период имавме можност да ја слушаме од извонредниот вокал на оперскиот пејач Давид Миладинов. Спотот за оваа преработка […]

Тело од милион долари: Атрактивната српска пејачка се разголе и покажа со што се располага!

August 19, 2020 Jasna Stojanoska 0

Атрактивната српска пејачка Едита Арадиновиќ се разголе и покажа со што се располага! Пејачката Едита Арадиновиќ и ова лето доминира на социјалните мрежи. Таа на […]