Ташко Каранфиловски : Прекрасни луѓе, гостопримливи и топли се нашинците во Австралија

August 17, 2020 Jasna Stojanoska 0

“Прекрасни луѓе, гостопримливи, топли… ” се зборовите со кои Ташко Каранфиловски ги опиша нашите македонци кои живеат во Австралија. Тој ги сподели импресиите од неговата […]