По одличните коментари за “Врати ми се” Туше и Профа бенд најавуваат нова карантинска песна

August 14, 2020 Jasna Stojanoska 0

После одличните коментари за изведбата на песната “Врати ми се”, Благојче Стојановски Туше и Профа Бенд во интервју за Сателитската ИН Телевизија најавија уште една карантинска песна. […]