ЕД Ширан очекува дете

August 13, 2020 Jasna Stojanoska 0

Ед Ширан и неговата сопруга Шери Себорн, со која е од  тинејџерски денови, го очекуваат своето прво дете. Иако тие се прилично мистериозни и со […]