Александра Пријовиќ во бела комбинација и шик обувки за кои сите зборуваат!

August 11, 2020 Jasna Stojanoska 0

Александра Пријовиќ на отворањето на ресторанот на Виктор Живојиновиќ пристигна во комбинација на бела облека и прилично скапи потпетици. Александра и нејзиниот сопруг Филип уживаа […]