Тања Савиќ минува низ пекол

August 10, 2020 Jasna Stojanoska 0

Пејачката Тања Савиќ изминативе неколку месеци минува низ вистинска агонија. Нејзиниот сопруг Душан ги однел нивните синови Максим и Ѓeрѓе во Австралија, а Тања не […]