Ташко Каранфиловски периодов помага дома, но подготвува и нови песни

August 7, 2020 Jasna Stojanoska 0

Ташко Каранфиловски периодов помага околу домашните обврски, но не ја запоставува музиката. Откако го промовираше спотот за “Сине мој”, најавува уште една песна. Фолк пејачот Ташко […]