НЕМА ЛЕБ ОД МУЗИКА: Каја Остојиќ си најде нова работа

Каја Остојиќ им се пожали на фановите на Инстаграм дека пејачите не заработуваат како порано затоа што сите нивни настапи беа откажани, а таа реши да најде нова работа, па им откри на фановите дека во иднина ќе се занимава со социјалните мрежи.

 -Нема леб од пеење, како што знаете и можете да видите, оваа к корона има многу лош ефект врз нас пејачите, меѓу другите. Мислам дека ќе се посветам во наредниот период на малку социјални мрежи, каде ќе ја споделам со вас мојата дневна рутина. Се обидувам да се смеам што е можно повеќе, бидејќи смеата е лек во овие тешки времиња, рече пејачката на Инстаграм, додавајќи:

– Јас сум вид повеќе за добра хумористична содржина отколку шокантна. Имавме доволно негатива и хорор. Патем, размислувам да започнам да објавувам некои интересни и корисни содржини овде, бидејќи мислам нема доволно совршени луѓе  совршен живот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*