Ташко Каранфиловски проговори за моменталната ситуација : “Изгубивме многу !”

August 26, 2020 Martin Petrevski 0

Еден од најпознатите фолк пејачи на македонската естрада Ташко Каранфиловски проговори за тешката ситуација со коронавирусот. “Изгубивме многу !”-вели тој. Ташко Каранфиловски во неодамнешното интервју […]