Кија Коцкар откри непознати детали од односот со екс-сопругот: „Слоба се уште ме сака!“

July 1, 2020 Jasna Stojanoska 0

Пејачката и поранешна ријалити учесничка Кија Коцкар за српските медиуми открива дека најмногу мрази да зборува во јавност за Слободан Радановиќ –нејзиниот поранешен сопруг. Иако […]