Гоца Тржан стана “Јутуберка”

Поп-пејачката Гоца Тржан не настапила од средината на март, поради што претрпе голема финансиска загуба.

Гоца реши да најде нови извори на приход, а тоа, меѓу другото, ќе биде и нејзино реално шоу.

„Секако, овој проект ќе ми помогне финансиски, затоа што сега немам настапи заради пандемијата. Крпам крај со крај, имам некои други приходи – правам видеа за YouTube, рекламирам козметика и шминка “, откри Тржан.

„Но, нема да се откажам од музика, ќе имам настапи кога ќе помине пандемијата на вирусот. Ќе има пари од тезгите, сега само треба да го задржиме здравјето “, додаде таа.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*