Сандра Африка започнува нов бизнис ?!

Пејачката Сандра Африка почна да се занимава со други работи, заедно со менаџерот Александра Московљевиќ.

Српските медиуми пренесеуваат дека започнала да гради луксузни згради.

„Кој го интересира може да погледне на Инстаграм. Доколку короната трае, ќе се префрлам таму. Се шегувам, секако дека ќе продолжам да пеам, ова е само дополнително, мене ми се допаѓа“, кажа Сандра.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*