(Видео) Спасен Силјаноски и хитот “Ќе ти дојдам” нови победници на “Најдобриот на листата”

July 24, 2020 Jasna Stojanoska 0

Четвртиот победник на “Најдобриот на листата” е познатиот фолк пејач Спасен Силјаноски. Во конкуренција од уште девет врвни изведувачи и одлични песни, овојпат победата ја […]