Карлеуша исплашена за Душко Тошиќ

July 20, 2020 Jasna Stojanoska 0

Сопругот на Јелена Карлеуша, фудбалерот Душко Тошиќ неодамна беше нападнат во Белград. Како што пишуваат српските медиуми, наводно по овој инцидент Јелена го зголемила обезбедувањето. […]