Благојче Стојановски Туше направи преработка на хитот “Чакмак Чакмак”

July 17, 2020 Jasna Stojanoska 0

Благојче Стојановски Туше направи преработка на големиот хит “Чакмак Чакмак” од Кенан Таироски. Песната беше промовирана во студиото на ИН Продукција. Фолк пејачот Благојче Стојановски […]