ЕЗЕРСКИ КОНЦЕРТ ВО ЖИВО НА ИНТВ : „Пријателите во чест на Андреј Лаброски“

July 15, 2020 Jasna Stojanoska 0

Охридски музичари ќе одржат езерски концерт во живо од крајбрежјето на Охридското езеро. Концертот е посветен на еден од членовите на Ансамблот „Билјана”, прерано починатиот […]

„Мојата земја е целиот свет“: Северина со инспиративна порака и слика каде ги покажува бујните облини!

July 15, 2020 Jasna Stojanoska 0

Познатата хрватска пејачка со инспиративна порака од Вирџинија Вулф, ги поздрави своите следбеници на Инстаграм со прекрасна слика, каде ги открива облините и се покажува […]