МУЗИЧАРИТЕ ОД ОХРИД И СТРУГА ПРЕКУ МИРЕН ПРОТЕСТ ПОБАРАА ОВОЗМОЖУВАЊЕ НА НАСТАПИ ВО ЛОКАЛИ

July 10, 2020 Jasna Stojanoska 0

Мирен простест на членовите на Здружението на музичари „Охридски музички еснаф“. Тие испратија барање до Министерот за здравство и Комисијата за заразни болести да пронајдат […]