Влатко Алексовски : Ловечката Федерација на Македонија успеав да ја зачленам во Светската Организација

July 7, 2020 Jasna Stojanoska 0

Покрај бројните ангажмани поврзани со музиката, фолк пејачот Влатко Алексовски во текот на минатата година имаше и доста активности со Ловечката Организација бидејќи е претседател […]

“Ако згрешам нека изгорам” во карантинско видео на Група Динамика

July 7, 2020 Jasna Stojanoska 0

За време на изминатиот карантински период поради пандемијата на коронавирусот нашите македонски музичари снимија голем број кавери на песни кои ги претставуваа на социјалните мрежи. […]

Аца Лукас станува водител

July 7, 2020 Jasna Stojanoska 0

Познатиот пејач кој изминатите 26 години ги полнеше салите, двораните, салите, одлучи да заплива и во други води. Според сознанијата на „Српски телеграф“, популарниот пејач […]

Кеба се пофали со својот базен

July 7, 2020 Jasna Stojanoska 0

Фолкерот Драган Којиќ Кеба, на музичката сцената важи за една од пејачите кои можеби најмногу посветува внимание на неговиот физички изглед. Пејачот полека се приближува […]