Цеца и Ана Бекута се огласија по написите дека земале финасиска помош од државата поради короната

July 31, 2020 Jasna Stojanoska 0

Во одредени српски медиуми се појавија написи  кои естрадни уметници земале финансика помош од државата поради пандемијата со коронавирусот. Меѓу списокот на пејачи кои три […]