Додека сите музичари снимаа карантински видеа, Влатко Алексовски работеше на новите песни

June 25, 2020 Jasna Stojanoska 0

Додека македонските музичари се вклучуваа лајв и снимаа карантински видеа, фолкерот Влатко Алексовски го подготвуваше новиот материјал. Во изминатите неколку месеци и периодот на изолација […]