Иван Стефановски направи преработка на песната “Низ двори се шета мома Катерина”

June 18, 2020 Jasna Stojanoska 0

15 годишниот Иван Стефановски сними преработка на песната “Низ двори се шета мома Катерина”. Тој за периодот кој следи ја најавува неговата прва авторска песна. Младиот […]