Фолк пејачот Влатко Алексовски подготвува песна во забавен стил

June 11, 2020 Jasna Stojanoska 0

Изминатите денови во студиото на ИН Продукција ни гостуваше фолк пејачот Влатко Алексовски. Тој во моментов подготвува вистинско изненадување за неговите фанови. Влатко Алексовски важи […]