Димитар Митревски го промовираше видеото за “Иванов пречек”

Дали го погледнавте и дали ви се допадна новиот видео запис од Димитар Митревски за инструменталното дело “Иванов пречек”?!

Младиот хармоникаш Димитар Митревски го промовираше видео записот за неговото најново инструментално дело кое што е насловено “Иванов пречек”.

Со оглед на тоа што Димитар одлучи снимањето да се одвива во Охрид, во видеото се претставени неколку убави локации од Балканскиот Ерусалим.

Спотот го изработи екипата на ИН Продукција, а може да го погледнете во продолжение !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*