Македонски и српски сплетови во новиот проект на Оркестар Фаворити Битола

June 29, 2020 Jasna Stojanoska 0

Битолскиот Оркестар Фаворити за периодот кој следи најавува нов музички проект. Како што открива Димитар Митревски, се подготвува проект со македонски и српски сплетови. Оркестар […]