Димитар Митревски и Спире Јовановски снимија видеа за новите заеднички ора

May 28, 2020 Jasna Stojanoska 0

Димитар Митревски и Спире Јовановски со нови заеднички ора. Тие за крајот на летото го најавуваат нивниот заеднички албум. Младиот хармоникаш Димитар Митревски и кларинетистот […]